C.A.T4 en Genny4: overzicht van hoofdfuncties

Volgen

C.A.T4 Ontvanger Functies

1. Aan / uit-trigger Houd ingedrukt om de C.A.T4 te gebruiken

2. Lcd-scherm en knop Diepte Geeft signaalniveau- en statusinformatie weer

3. Afneembare luidspreker voor gebruik in lawaaierige omgevingen.

4. Gevoeligheidsregelaar
  5. Functie Schakelaar Selecteert de lokalisatiemodus

6. Batterijvak

C.A.T4 DISPLAYFUNCTIES

C.A.T4 LUIDSPREKER

Kenmerken Genny4 zender

1. Aan/Uit schakelaar. Drukken om de Genny4 in/uit te schakelen. Ingedrukt houden bij inschakeling om geluidsvolume te beperken.

2. Signaalversterkingsknop. Indrukken om het signaal te versterken; opnieuw indrukken om terug te keren naar standaard. Genny4 start op in de standaard signaalsterktemodus.
  3. Lampje signaalversterking. Lampje brandt wanneer hoog signaalsterkteniveau wordt geselecteerd. Knipperend lampje wijst op laag batterijniveau.
  4. Ingang accessoires
  5. Luidspreker.
  6. Batterijvak
  7. Opbergvak voor accessoires.

Alle vorige 33 kHz C.A.T modellen inclusief C.A.T3 zijn compatibel met Genny4.

C.A.T4 zal ook Genny3 signalen opsporen.

Genny4 (een tweede signaal) haast het 33kHz signaal biedt dat opgespoord kan worden door C.A.T4 als hulp bij het opsporen van kleinere kabels en leidingen. De vorige C.A.T modellen werden niet ontwikkeld om dit signaal op te sporen.

Gebruik van de Genny4

De Genny4 wordt gebruikt voor het actief toepassen van een opspoorsignaal op leidingen of kabels. Dit signaal kan opgespoord worden met behulp van de C.A.T4 ontvanger in hetzij Avoidance Mode of Genny mode. Het gebruik van de Genny wordt ten zeerste aanbevolen, aangezien er mogelijk geen passieve stroom- of radiosignalen aanwezig of detecteerbaar zijn op alle leidingen en kabels.

SIGNAALVERSTERKINGSMODUS

Met de signaalversterkingsknop wordt het uitgaande signaalniveau verhoogd zodat een beter signaal gegeven wordt op de leiding of kabel. Dit kan de bruikbare lokaliseerafstand van de Genny4 verhogen. In Signaalversterkingsmodus gaat het lampje voor signaalversterking branden. De schakelaar voor signaalversterking schakelt tussen hoge en normale output.