RD7100 Gebruiksaanwijzing

Volgen

RD7100™ Bedieningshandleiding

• RD7100™, onze industrie specifieke ontvangerserie, is uitgerust met onze meest geavanceerde lokalisatietechnologieën, waarbij elk model tegemoet komt aan de uitdagingen die de lokalisatie specifieke utiliteitskabels met zich meebrengen

• Nauwkeurige lokalisatie en markering van ondergrondse infra zorgt voor minimale uitvaltijd tijdens reparatie- of onderhoudswerkzaamheden. Ook wordt hierdoor schade voorkomen die voor u en uw klanten duur kan uitpakken. RD7100 biedt de kracht van Radiodetections meest geavanceerde lokalisatietechnologieën Elk model is voor één specifieke industrie geoptimaliseerd.

• Gebruikers profiteren van de eenvoud van het hebben van menu-opties en mogelijkheden die zijn afgestemd op hun behoeften. Lees onze gids voor kabel- en pijpleidingzoekers voor meer informatie over hoe locators werken. Onze GPS- en gebruiksregistratiemodellen zijn ontworpen om de beste werkwijzen bij het vinden van bemanningen te vergemakkelijken.

Er is een brede reeks accessoires verkrijgbaar om de prestaties te verbeteren en extra functionaliteit te bieden.

Klik op de onderstaande link of kopieer en plak deze in uw browser om de nieuwste versie van de gebruikershandleiding te downloaden

https://www.radiodetection.com/sites/default/files/RD7100-OPMAN-ENG_02.pdf?_buster=Cpw9HmJO

Dit document mag niet geheel of gedeeltelijk, gekopieerd, gereproduceerd, verzonden, aangepast of gebruikt worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming door Radiodetection Ltd. De producten van Radiodetection worden voortdurend ontwikkeld. Radiodetection Limited behoudt zich het recht voor om het product te veranderen zonder voorafgaande aankondiging, en het product kan op sommige punten veranderd zijn nadat deze handleiding werd gepubliceerd.

Neem contact op met uw plaatselijke Radiodetection-kantoor of dealer of ga naar www.radiodetection.com voor de nieuwste producten en service-informatie.