RD8100 Gebruiksaanwijzing

Volgen

RD8100 Gebruiksaanwijzing

• RD8100 is gemaakt voor optimale precisie voor schadepreventie. Deze geavanceerde reeks ondergrondse hulpprogramma's biedt optionele geïntegreerde GPS en gebruiksregistratie en wordt ondersteund met een garantie van 3 jaar.
  • RD8100, onze meest geavanceerde reeks kabelzoekers, is gestoeld op 40 jaar traditie in het leveren van prestatie, kwaliteit en duurzaamheid. Met een unieke opstelling van 5 op maat gemaakte, precisiegrondantennes kunt u kiezen voor het optimale precisieniveau voor de uit te voeren taak. Lees onze gids voor kabel- en pijpleidingzoekers voor meer informatie over hoe locators werken.
  • Nu leidingeninfrastructuren steeds complexer worden, hebben lokalisatieprofessionals krachtigere, flexibele gereedschappen nodig. Functies als Stroomrichting (CD) en iLOC bieden in combinatie met de veelzijdige Tx-zenders een zeer responsieve lokalisatie, zelfs onder zware omstandigheden.
  • Geïntegreerde GPS- en event logboekopties genereren automatisch gegevens voor klantrapporten of interne kwaliteits- en veiligheidsaudits om te zorgen voor optimale werkpraktijken.

Er is een brede reeks accessoires verkrijgbaar om de prestaties te verbeteren en extra functionaliteit te bieden.

Klik op de onderstaande link of kopieer en plak deze in uw browser om de nieuwste versie van de gebruikershandleiding te downloaden

https://www.radiodetection.com/sites/default/files/RD8100-OPMAN-ENG_03.pdf?_buster=a9u3aUAS

Dit document mag niet geheel of gedeeltelijk, gekopieerd, gereproduceerd, verzonden, aangepast of gebruikt worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming door Radiodetection Ltd. De producten van Radiodetection worden voortdurend ontwikkeld. Radiodetection Limited behoudt zich het recht voor om het product te veranderen zonder voorafgaande aankondiging, en het product kan op sommige punten veranderd zijn nadat deze handleiding werd gepubliceerd.

Neem contact op met uw plaatselijke Radiodetection-kantoor of dealer of ga naar www.radiodetection.com voor de nieuwste producten en service-informatie.