RD7000+ Kabel-, pijpleiding- en RF-markerzoeker: gebruikershandleiding

Volgen

RD7000+ Marker en kabelzoeker

• Radiodetection RD7000M + Precision Marker Locator levert snelle, nauwkeurige markerlokalisatie en de mogelijkheid om kabels en leidingen te lokaliseren.
  • De nieuwe reeks precisieontvangers van Radiodetection bouwt verder op de hoogwaardige en ergonomische RD7000®+ en RD8000® platforms en is bedoeld voor lokalisatieprofessionals en nutsbedrijven die leidingen en kabels (ook bekend als EMS of Omni-Marker™) moeten opsporen naast ondergrondse infrastructuur.
  • De kabelontvangerreeks die beschikt over TruDepth™, het unieke automatische dieptemeetsysteem van Radiodetection en gecombineerde utiliteits- en markerlokalisatiemodus, levert snellere en nauwkeurigere onderzoeken op.
  • Met de ingebouwde GPS-optie kunnen klanten op eenvoudige wijze positionele gegevens aan hun onderzoeksmetingen toevoegen, zonder dat daar extra apparatuur voor nodig is. Alternatief beschikken alle apparaten ook over Bluetooth, voor het automatisch overzetten van gegevens naar externe apparaten. Via de RD7000+ -modellen is het eenvoudig opgeslagen metingen op te halen via USB en deze te exporteren in veelgebruikte bestandsindelingen zoals KML voor Google Earth.
  • Toezicht op het gebruik, het verbeteren van prestaties en het verstrekken van bewijs van het werk wordt geleverd door de automatische gegevensregistratie op geselecteerde modellen Iedere seconde worden belangrijke lokaliseer parameters opgeslagen in het niet-verwijderbare interne geheugen van het apparaat.
  • Er kan tot een jaar aan opgeslagen gegevens opgehaald en geanalyseerd worden met behulp van een eenvoudige en betrouwbare USB-verbinding en de RD Manager, het ondersteunende computerprogramma van de ontvanger reeks. Met GPS-modellen is het ook eenvoudig onderzoekslocaties te bewijzen.
  • Gebruik van de Radiodetection-reeks is eenvoudig, omdat er gebruik gemaakt wordt van dezelfde schermen en bedieningen als in de bestaande reeksen RD7000+ en RD8000, en hij kan gebruikt worden met al hun accessoires of zenders*

Er is een brede reeks accessoires verkrijgbaar om de prestaties te verbeteren en extra functionaliteit te bieden.

Klik op de onderstaande link of kopieer en plak deze in uw browser om de nieuwste versie van de gebruikershandleiding te downloaden

https://www.radiodetection.com/sites/default/files/RD7K%2BM-OPMAN-ENG-03.pdf?_buster=WT_cAs59

Dit document mag niet geheel of gedeeltelijk, gekopieerd, gereproduceerd, verzonden, aangepast of gebruikt worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming door Radiodetection Ltd. De producten van Radiodetection worden voortdurend ontwikkeld. Radiodetection Limited behoudt zich het recht voor om het product te veranderen zonder voorafgaande aankondiging, en het product kan op sommige punten veranderd zijn nadat deze handleiding werd gepubliceerd.

Neem contact op met uw plaatselijke Radiodetection-kantoor of dealer of ga naar www.radiodetection.com voor de nieuwste producten en service-informatie.