RD5000 WL Gebruikershandleiding

Volgen

RD5000 WL

Met ClearTRACK en Dynamic Overload Protection vereenvoudigt de RD5000 ™ WL de taak van het lokaliseren van specifieke leidingen in grote ondergrondse netwerken.

De combinatie van RD5000WL-locator en RD5000WLT-zender is ontworpen met gebruiksgemak in het hart en biedt een enkele hoogfrequente locatiekit die bijzonder geschikt is voor het lokaliseren van verbonden waterleidingen, die een bijzondere uitdaging vormen vanwege het isoleren van afdichtingen tussen secties. Het plaatsen van specifieke buizen en kabels in grote ondergrondse netwerken wordt steeds complexer. Om dit aan te pakken, heeft Radiodetection ClearTRACK ™ ontwikkeld, een krachtige digitale signaalverwerkingsmotor die automatisch signalen weigert die op aangrenzende geleiders zijn aangesloten, wat leidt tot een nauwkeurigere locatie van een doelleiding of kabel. In combinatie met Dynamic Overload Protection, waarbij elektrische interferentie (bijvoorbeeld van hoogspanningskabels) buiten beschouwing wordt gelaten, helpen deze functies ervoor te zorgen dat operators die de RD5000WL gebruiken, hun doelpijp of kabel met vertrouwen kunnen volgen via de steeds drukkere ondergrondse nutsnetwerken.

Er is een brede reeks accessoires verkrijgbaar om de prestaties te verbeteren en extra functionaliteit te bieden.

Klik op de onderstaande link of kopieer en plak deze in uw browser om de nieuwste versie van de gebruikershandleiding te downloaden.

https://www.radiodetection.com/sites/default/files/product-downloads/ug089int-04.pdf?_buster=Bl9WRhh2

Dit document mag niet geheel of gedeeltelijk, gekopieerd, gereproduceerd, verzonden, aangepast of gebruikt worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming door Radiodetection Ltd. De producten van Radiodetection worden voortdurend ontwikkeld. Radiodetection Limited behoudt zich het recht voor om het product te veranderen zonder voorafgaande aankondiging, en het product kan op sommige punten veranderd zijn nadat deze handleiding werd gepubliceerd.

Neem contact op met uw plaatselijke Radiodetection-kantoor of dealer of ga naar www.radiodetection.com voor de nieuwste producten en service-informatie.