RD Manager bedieningshandleiding

Volgen

RD Manager is het Windows® pc-softwarepakket voor Radiodetection's Precision RD7100 / RD8100 en RD7000 / RD8000 Marker Locator-reeks.

Met RD Manager kunnen operators:

• Download en installeer de nieuwste software voor hun Locator
  • Loggegevens en enquêtemetingen overdragen en exporteren
  • Configureer hun locator
  • Certificeer op afstand de kalibratie van hun locators met behulp van eCertTM
  • Registreer hun Marker Locators, RD7100, RD8100 en zender TX-bereik voor verlengde 2 jaar garantie

* Klanten die hun eenheden binnen 3 maanden na aankoop registreren, ontvangen een extra garantie van 2 jaar bovenop de standaardgarantie van 1 jaar.

Ondersteunde producten

RD Manager ondersteunt momenteel alle modellen in de:

• Reeks RD8100-precisiekabelzoekers
  • Reeks RD8100-precisiekabelzoekers
  • Reeks Marker ontvangers
  • Reeks RD7000+ Marker ontvangers

Klik op de onderstaande link of kopieer en plak deze in uw browser om de nieuwste versie van de gebruikershandleiding te downloaden

https://www.radiodetection.com/sites/default/files/RDMANGER-OPMAN-ENG_05.pdf?_buster=X09nAYg9

Dit document mag niet geheel of gedeeltelijk, gekopieerd, gereproduceerd, verzonden, aangepast of gebruikt worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming door Radiodetection Ltd. De producten van Radiodetection worden voortdurend ontwikkeld. Radiodetection Limited behoudt zich het recht voor om het product te veranderen zonder voorafgaande aankondiging, en het product kan op sommige punten veranderd zijn nadat deze handleiding werd gepubliceerd.

Neem contact op met uw plaatselijke Radiodetection-kantoor of dealer of ga naar www.radiodetection.com voor de nieuwste producten en service-informatie.