RD5100 gebruikershandleidng

Volgen

RD5100

Reeks kabel- en pijpleidingzoekers

Het opsporen van begraven leidingen en kabels, of het nu gaat om fouten te lokaliseren of om hulpprogramma's tijdens graafwerkzaamheden te vermijden, kan grote problemen opleveren. Dit kan nog erger worden gemaakt in gevallen waarin een pijp rubberen afdichtingen, isolatoren of zelfs openingen tussen secties heeft.

Als deze problemen niet worden verholpen, kunnen ze leiden tot dure reparaties, vertragingen en in sommige gevallen persoonlijk letsel.

De RD5100-serie is ontworpen om deze problemen aan te pakken, in het bijzonder om de zorgen en uitdagingen van gebruikers aan te pakken, zoals die in de water- en gasindustrie die begraven leidingen en kabels lokaliseren.

RD5100™H2O+

Een precisie-lokalisatiekit met een reeks actieve, passieve en sonde-frequenties die specifiek zijn gericht op de behoeften van gebruikers van de waterindustrie. De Begeleide modus helpt u uw doel te traceren met gebruikersvriendelijke visuele en audiobegeleiding, terwijl iLOC™ u de zender op afstand laat bedienen met de zoeker.

RD5100™H2O

Een precisiezoeker / zenderpaar met 83 kHz begeleidingsmodus en voedingsmodus. 83 kHz is zeer geschikt voor pijpleidingen en kabels die onderbroken zijn en plastic pijpleidingen met traceerdraad. Het signaal kan direct worden toegepast, met een klem of door middel van inductie, wat ook een uitstekende manier is om alle geleiders in de buurt aan te geven voor blinde lokalisaties.

RD5100™S

Een precisiezoeker met 3 verschillende sondefrequenties voor het traceren van alle soorten niet-metalen pijpleidingen en voor het volgen van de voortgang van een camerasysteem met sonde, zoals de inspectiesystemen van Pearpoint. Later te upgraden naar 4 actieve lokalisatiefrequenties naar gelang de behoefte.

Er is een brede reeks accessoires verkrijgbaar om de prestaties te verbeteren en extra functionaliteit te bieden.

Klik op de onderstaande link of kopieer en plak deze in uw browser om de nieuwste versie van de brochure, gebruikershandleiding en informatieblad te downloaden.

https://www.radiodetection.com/en/products/cable-and-pipe-locator-range/rd5100

Dit document mag niet geheel of gedeeltelijk, gekopieerd, gereproduceerd, verzonden, aangepast of gebruikt worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming door Radiodetection Ltd. De producten van Radiodetection worden voortdurend ontwikkeld. Radiodetection Limited behoudt zich het recht voor om het product te veranderen zonder voorafgaande aankondiging, en het product kan op sommige punten veranderd zijn nadat deze handleiding werd gepubliceerd.

Neem contact op met uw plaatselijke Radiodetection-kantoor of dealer of ga naar www.radiodetection.com voor de nieuwste producten en service-informatie.