RD7100 Kabel-, pijpleiding- en RF-markerzoeker: gebruikershandleiding

Volgen

RD7100 kabel-, pijpleiding- en RF-markeringszoeker

RD7100™, onze industrie specifieke ontvangerserie, is uitgerust met onze meest geavanceerde lokalisatietechnologieën, waarbij elk model tegemoet komt aan de uitdagingen die de lokalisatie specifieke utiliteitskabels met zich meebrengen

Nauwkeurige lokalisatie en markering van ondergrondse infra zorgt voor minimale uitvaltijd tijdens reparatie- of onderhoudswerkzaamheden. Ook wordt hierdoor schade voorkomen die voor u en uw klanten duur kan uitpakken. RD7100 biedt de kracht van Radiodetections meest geavanceerde lokalisatietechnologieën Elk model is voor één specifieke industrie geoptimaliseerd.

Gebruikers profiteren van de eenvoud van het hebben van menu-opties en mogelijkheden die zijn afgestemd op hun behoeften. Lees onze gids voor kabel- en pijpleidingzoekers voor meer informatie over hoe locators werken. Onze GPS- en gebruiksregistratiemodellen zijn ontworpen om de beste werkwijzen bij het vinden van bemanningen te vergemakkelijken.

RD Map™

De RD Map-app voor Android is een realtime karterings- en deeltool die kaarten van ondergrondse nutsvoorzieningen maakt, terwijl het pc-programma RD Manager een pakket nuttige hulpmiddelen biedt voor de gebruiker, zoals het installeren van de laatste software voor de zoeker, het op afstand certificeren van kalibratie van de zoeker via eCert™ en het registreren van producten voor 2 jaar gratis extra garantie.

Er is een brede reeks accessoires verkrijgbaar om de prestaties te verbeteren en extra functionaliteit te bieden.

Klik op de onderstaande link of kopieer en plak deze in uw browser om de nieuwste versie van de gebruikershandleiding te downloaden

RD7100 kabel-, pijpleiding- en RF-markeringszoeker

• rd7100_marker_locator_operation_manual
  • rd7100_marker_locator_user_guide

RD Map™

• rd_map_operation_manual

Dit document mag niet geheel of gedeeltelijk, gekopieerd, gereproduceerd, verzonden, aangepast of gebruikt worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming door Radiodetection Ltd. De producten van Radiodetection worden voortdurend ontwikkeld. Radiodetection Limited behoudt zich het recht voor om het product te veranderen zonder voorafgaande aankondiging, en het product kan op sommige punten veranderd zijn nadat deze handleiding werd gepubliceerd.

Neem contact op met uw plaatselijke Radiodetection-kantoor of dealer of ga naar www.radiodetection.com voor de nieuwste producten en service-informatie.

RD Map is een gratis app van Radiodetection die kan worden gedownload en geïnstalleerd in de Google Play Store.

OPMERKING: de beschikbaarheid van RD Map kan beperkt zijn voor uw land of besturingssysteem.