TX-toetsenbord opties

Volgen

In/uitschakelen

Schakel de zender in door op de toets power key te drukken.

Om de  zender af te sluiten, houdt u de toets power key ingedrukt tot het scherm leeg is.

Acties en snelkoppelingen toetsenbord

Acties zendertoetsen

Toets Kort indrukken Lang indrukken
power key.png Open het menu. Schakel de stroom uit.
frequency key.png Blader door de lokalisatiefrequenties van laag naar hoog.
measure key.png Neem spannings- en impedantiemetingen met behulp van de geselecteerde frequentie. Neem spannings- en impedantiemetingen met behulp van een standaardfrequentie.
up and down keys.png Past het uitgangssignaal aan. Selecteer standby /maximaal standaardvermogen .

OPMERKING: om door frequenties te bladeren van hoog naar laag, houdt u  frequency key gedrukt terwijl u op de toets down arrow drukt (geldt voor zowel kabelzoeker als zender).