iLOC™ en SideStep™

Volgen

Bluetooth draadloos

Alle RD8200-kabelzoekers beschikken standaard over een draadloze Bluetooth-module, wat de mogelijkheid biedt compatibele apparaten zoals voor iLOC geschikte zenders (Tx-10B), pc's, laptops of handheld-apparaten met een compatibele toepassing aan te sluiten.

OPMERKING: De draadloze functies van de RD8200-kabelzoeker kunnen onderhevig zijn aan nationale of lokale regels.  Neem contact op met de lokale overheid voor meer informatie.

warning icon.pngWAARSCHUWING! Probeer geen draadloze verbinding te maken in gebieden waar dergelijke technologie als gevaarlijk aangemerkt wordt. Hieronder kunnen vallen: petrochemische faciliteiten, medische faciliteiten en in de buurt van navigatieapparatuur.

iLOC™ en SideStep™

iLOC is een standaardfunctie op alle RD8200-zoekers waarmee u een Bluetooth-zender op afstand kunt bedienen vanaf de zoeker.

Met iLOC kunt u de requentie en voedingsinstellingen aanpassen en gebruik maken van SideStep™.

iLOC-opdrachten worden via een Bluetooth-module verzonden die werkt op afstanden tot 450 meter in direct zicht.

SideStep wijzigt de geselecteerde frequentie met enkele Hertz en stelt de lokalisatiefrequentie van de kabelzoeker automatisch in op de uitgangsfrequentie van de zender. Dit kan gebruikt worden voor het elimineren van ongewenste ruis.

SideStepauto

De zender kan u een automatisch advies voor een algemene lokalisatiefrequentie voor de bedoelde

lokalisatietaak geven door de impedantie van de doelkabel of -leiding te meten.

SideStepauto™ helpt bij het verbeteren van lokalisatienauwkeurigheid door het beste signaal vast te stellen. Met SideStepauto kunt u ook de levensduur van de batterij verlengen.

SideStepauto werkt alleen in directe verbindingsmodus.

Gebruik maken van SideStepauto

SideStepauto inschakelen:

Sluit de zender op de doelleiding aan, en

1. Druk op de toets power keyom het menu te openen.
  2. Blader naar het menu OPT F met de toetsen up arrowen down arrow.
  3. Druk op de toets measure keyom het menu OPT F te openen.
  4. Blader met de toetsen up arrow en down arrow totdat START wordt weergegeven.
  5. Druk op de toets frequency key om SideStepauto te starten en het menu OPTF te verlaten.
  6. Druk op de toets power key om het menu af te sluiten.

OPMERKING: SideStepauto moet ingeschakeld zijn voor iedere directe verbinding die gebruik maakt van de optie START. De gebruiker kan op ieder moment de frequentie handmatig veranderen met behulp van de toets .